• Prostornina vrečke

    10 L

  • Dimenzija

    40x43 cm

  • Količina

    1 kos

Za pregled cen in možnost nakupovanja na B2B trgovini morate biti prijavljeni s svojim uporabniškim računom.

Opis

Varna čistoča za majhne koše za odpadke v čisti kopalnici.
Swirl vrečke za smeti niso le odporne na trganje in neprepustnost. Antibakterijska aktivna sestavina* zavira rast bakterij v zabojniku. Zaradi tega so vrečke idealne za uporabo v kopalnici, kjer mora biti še posebej čisto. Zahvaljujoč praktičnim zategljivim ročajem so vrečke za smeti Swirl antibakterijske enostavne za zapiranje in prenašanje.
Vrečke za smeti Swirl so narejene iz 80 % reciklirane plastike. Intenzivno si prizadevamo še povečati stopnjo recikliranja v naših vrečkah in s tem prispevati h krožnemu gospodarstvu.

* Antibakterijsko
Vrečke za smeti Swirl® antibakterijske vsebujejo biocidno učinkovino firition cink, ki je zasnovana tako, da prepreči prisotnost mikroorganizmov na plastiki in zavira razvoj vonjav. Izdelano iz 80 % reciklirane plastike.

Odlaganje odpadkov v kopalnico je veliko boljše, če veste, da uporabljene vrečke zagotavljajo visoko stopnjo higiene. Kopalniške vrečke za smeti Swirl® so tu v oporo, saj je folija opremljena z antibakterijsko učinkovino*, ki ustavi rast bakterij na površini vrečke.

 

Na rolici je 37 vrečk.