O nas

Podjetje Piskar d.o.o. že več kot 30 let skrbi za okolje in dom ter vam nudi različne vrečke in številne druge izdelke za gospodinjstvo iz lastnega prodajnega programa ali programov drugih blagovnih znamk, kot je podjetje Melitta iz Nemčije, katerega zastopniki smo. Vsa leta našega razvoja in delovanja smo prisegali na kakovost in to še poleg skrbi za okolje še danes ostaja naša glavna prioriteta. Delovati hočemo kot sodobno, stabilno in varno podjetje s tradicijo in prepoznavnostjo, ki skrbi za svoje zaposlene in uresničuje potrebe svojih strank.

 

 

Zakaj izbrati naše izdelke?

 • okolju in zdravju prijazni izdelki s praktično vrednostjo

 • naši izdelki so narejeni iz neoporečnih materialov

 • vsi uporabljeni barvni odtenki so narejeni iz zdravju neškodljivih snovi

 • pridobljeni certifikati, ki potrjujejo kakovost in varnost izdelkov

 • izdelki so pakirani v praktični in ekološko razgradljivi embalaži

 • zelo velika izbira vrečk in drugih izdelkov za dom in gospodinjstvo

 • na voljo so tudi dišeče vrečke za odpadke in drugi zanimivi izdelki

 • odlične lastnosti izdelkov, ki ustrezajo najvišjim standardom

 • nenehno sledenje in nadzor kakovosti izdelkov

 • nudimo ugodne in kupcu prijazne cene

 • od leta 1986 zagotavljamo številna delovna mesta in spodbujamo slovensko gospodarstvo

Kaj vam ponujamo

Ponujamo širok nabor raznolikih vrečk in drugih izdelkov za dom in gospodinjstvo ter pakiranje najrazličnejših predmetov v proizvodnih obratih ali industriji. Na voljo so številne različne vrečke za gospodinjstvo, ki so primerne za stik z živili, vrečke za ločevanje odpadkov, biorazgradljive vrečke, vrečke za sesalce, filtri za kavne aparate ter še številni drugi izdelki, ki jih lahko najdete na številnih prodajnih mestih po Sloveniji ali jih poiščete v naši spletni trgovini.

Naše vrednote

VAROVANJE NARAVE IN OKOLJA

 

Prepričani smo, da je ločevanje odpadkov bistvenega pomena za ohranjanje narave. Bili smo tudi med prvimi, ki so v Sloveniji pričeli izdelovati biorazgradljive vrečke za odpadke, poleg tega pa se trudimo  uporabljati materiale, ki so prijazni do okolja in ki pri razgradnji ne sproščajo nobenih strupenih snovi. Pri proizvodnji vrečk uporabljamo tudi odpadne folije, ki bi sicer lahko končale v smeteh, ter različne druge reciklirane materiale ter tako skrbimo za bolj čisto okolje.

 

KAKOVOST MATERIALOV IN IZDELKOV

 

Za nas se nadzor kakovosti začne že pri izbiri materialov, ki jih uporabljamo v proizvodnji. Prvovrstni materiali brez škodljivih primesi zagotavljajo kakovostne končne izdelke, kar potrjujejo tudi testiranja na različnih inštitutih in številni certifikati, ki dokazujejo varnost in primernost uporabe naših izdelkov doma in v gospodinjstvu. Nenehno izvajamo preizkuse tehnične ustreznosti naših izdelkov ter skrbimo za njihovo sledljivost in kakovost vse od proizvodnje do končnega uporabnika.

 

ZDRAVJE in ZADOVOLJSTVO NAŠIH KUPCEV

 

Ker cenimo svoje kupce in je njihovo zadovoljstvo za nas na prvem mestu, ponujamo uporabne in zdravju neškodljive izdelke iz neoporečnih materialov. Naše vrečke so narejene iz čistih materialov brez dodanih primesi, zato so zelo vzdržljive, popolnoma varne za uporabo v gospodinjstvu in prijazne zdravju. Na voljo so številni modeli in dimenzije, ki zlahka zadovoljijo tudi najbolj zahtevne kupce.

 

SKRB ZA NAŠE ZAPOSLENE

 

Verjamemo, da je medsebojno sodelovanje temelj uspeha, zato vlagamo v spodbudno, varno in zdravo delovno okolje in dobro počutje vseh naših zaposlenih. Skrbimo za njihovo izobraževanje, ozaveščanje o preprečevanju bolezni in poškodb na delovnem mestu ter se trudimo ohranjati pristne odnose in medsebojno povezanost. Ponosni smo, da se novo zaposleni hitro vključijo v delovni proces, sodelavci pa ga hitro sprejmejo v svojo sredino.

 

DRUŽBENA ODGOVORNOST

 

Podjetje Piskar nikoli ni bilo zaprto v svoj obrat, temveč živi s svojo okolico. Z različnimi donacijami in sponzorstvi tako že vrsto let podpiramo različna športna in druga društva, zdravstvene organizacije ter posameznike, saj želimo deliti svoje poslovne uspehe z okoljem, v katerem delujemo. Naši proizvodni obrati se zato že od leta 1986 nahajajo na slovenskih tleh, s čimer zagotavljamo nova delovna mesta in spodbujamo slovensko gospodarstvo.

Skrb za zaposlene

Uspehi našega podjetja so posledica skupnega dela, ki temelji in izvira na znanju naših zaposlenih, izmenjavi informacij, mnenj, in stališč med zaposlenimi ter je odraz dobrega medsebojnega povezovanja in sodelovanja.

Ponosni smo na dejstvo, da se vsak na novo zaposleni dobro vključi v delovno okolje, sodelavci ga hitro sprejmejo v svojo sredino.

Ob koncu leta se družimo na športno-družabnem zaključku leta in se zelo radi udeležimo tudi kakšne kulturne prireditve. Redno se udeležujemo sejmo v tujini, ki so vsebinsko povezani z našo dejavnostjo. Tako ohranjamo medsebojno povezanost in poskrbimo za zdrav duh in zdravo telo.

V podjetju skrbimo za varno in zdravo delovno okolje ter za ozaveščanje o preprečevanju bolezni in poškodb na delovnem mestu. Smo uspešna in motivirana ekipa, ki spoštuje visoke norme etičnega odnosa med zaposlenimi, kar nam omogoča bolj kakovostno, bogatejše in lepše življenje.

Varovanje okolja

Varovati okolje in z njim ravnati prijazno za naše podjejte pomeni, da čuvamo okolje v vseh fazah našega delovanja. Svoj resnost in odgovornost smo dokazali že z dejstvom, da smo prvi v Sloveniji začeli z razvojem in proizvodnjo vrečk za biološke odpadke. S tem smo omogočili, da lahko vsak posameznik sam poskrbi za čisto okolje in ločuje odpadke.

V našem podjetju strogo upoštevamo vse zakonitosti ločevanja folije, ki nastane kot odpad v proizvodnem procesu. Tako večino odpadne folije recikliramo in ponovno uporabimo v svojem proizvodnem procesu, odvečni oziroma presežni del odpadkov a odpeljemo v predelavo pooblaščenim podjetjem, ki jih predelajo v in ponovno vrnejo v uporabo.

Naše podjetje se lahko pohvali z vestnim in natančnim ravnanjem z odpadki, saj z vsako predelano tono reciklirane plastike preprečimo do dve toni toplogrednih plinov, ki bi sicer nastali pri običajni proizvodnji granulata.

S skrbnim in vestnim ravnanjem z odpadki pripomoremo k ohranitvi narave.

Redno izvajamo meritve izpustov v zrak ter meritve hrupa. Vse dosedanje meritve do pokazale, da so izmerjene vrednosti v dovoljenih mejah.

Pri vseh naših proizvodnih dejavnostih bomo še naprej sledili smernicam trajnostnega razvoja in skrbeli, da bodo imele kar najmanjši vpliv na okolje.